Egyetlen megoldás számomra

Én nem olyan régen vettem a bátorságot arra, ami már régi vágyam volt, hogy a főváros területén egy új munkát keressek magamnak. Kicsit átalakult az életem az elmúlt hónapok során, hiszen tönkrement a párkapcsolatom, és mivel együtt éltünk arról kezdtünk el beszélgetni, hogy melyikünk keressen magának egy új helyet és én bizony magamra vállaltam. Megmondom őszintén, hogy nem is tett volna nekem jót, hogy ha ott maradtam volna, abban a háztömbben, abban a lakásban, abban a környezetben, amiben mi együtt éltünk. Újra vágytam, és persze nekem a távolság is jót tesz. Az egyetlen egy probléma az volt, hogy pestre költözni sosem volt sem könnyű dolog, sem pedig olcsó. Meg kellett oldanom a lakhatás kérdését, mert munkát viszonylag gyorsan találtam.

Keresgélni kezdtem és egyre jobban keseredtem el. Minden nagyon drága volt számomra. Persze hozzá kell tenni azt is, hogy a próbaidő után már bátrabban merne válogatni az ember, annak leteltéig azonban minden nagyon képlékeny, ezért igyekszik nem bebetonozott megoldást találni a lakás kérdésre sem. Egy nagyon kedves ismerősöm pedig a figyelmembe ajánlotta a kiadoszobabudapest.hu csapatát, és azt javasolta, hogy keressek rá a szoba kiadó kulcskérdésre is, mert biztos benne, hogy nekem ez hozza majd a várt eredményt. Persze azonnal tartani kezdtem attól, hogy én egy közösségbe becsöppenjek és idegenekkel lakjak együtt, de aztán rájöttem, hogy nem is biztos, hogy nem tenne jót nekem ebben a nehéz időszakban egy kis új közösség.

Felvettem tehát a Global Best Property Zrt. képviseletében működő csapattal a kapcsolatot és azonnal tudtam, hogy jó helyre is kerültem. Egy hét alatt megtaláltuk számomra az álom szobát, és a közösség is iszonyatosan aranyosan fogadott, így biztos lehettem benne, hogy az ott lakókkal sem lesz gondom. Maximálisan elégedett vagyok ennek a csapatnak a szolgáltatásával és azzal a segítséggel, amit kaptam ahhoz, hogy töredék áron meg tudjam oldani a budapesti lakhatásom.