A legjobb választás ezen a területen

Ki ne tudná ma már, hogy egy szervezetnek folyamatosan szüksége van arra, hogy foglalkozzanak vele. Egy kisebb cég is, ahol már több alkalmazott dolgozik folyamatosan igényli, hogy fejlesztések legyenek csapat és egyéni szinten egyaránt. Gondoljunk csak bele, hogy egy-egy jól végigvezetett tréning vagy foglalkozás után az emberek sokkal jobban ismerik egymást, sokkal jobb a kapcsolat, gyorsabban és hatékonyabban tudnak reagálni egyes esetekben a megoldás felé vezető közös úton a kérdéses válaszok megadására, egyszóval gyorsabb és hatékonyabb lesz sokkal a szervezeti működés. Egy jó tréner csapat esetében ez ugyanúgy igaz egy ötven fős cégre, mint egy kétszáz fős cégre, tehát ilyen szinten megfelelő és profi szolgáltató esetén nem lehet probléma. Egészen egyszerűen meg kell tudni oldani, hogy a vállalati hangulat egyre jobb és jobb legyen, hogy az emberek ismerjék egymást személyesen, ha más nem legalább a döntéshozói jogkörben, és persze így gyorsabban és sokkal robbanékonyabban tudjon működni a vállalat időről időre.

De mi a kulcsa a szervezetfejlesztésnek? Hiszen kell hogy legyen, mert ma már majdnem mindenki műveli és folyamatosan működteti a cégen belül, még sincsen kézzel fogható, valódi eredménye amit akár csak érezne a cégvezető. Miért lehet ez? Mit kellene máshogyan csinálni? Igazság szerint az emberek hozzáállása ma már ezekhez a folyamatos szervezetfejlesztés és fejlesztés témakörhöz elég visszás. Ha már valaki meghallja hogy kötelező tréning elkezd akár tudat alatt is ellenállni, főleg, ha már volt egy rossz tapasztalata mondjuk egy kevésbé profi fejlesztői csapattal. Ezeket a szituációkat pedig egy valóban profi és tapasztalt szervezetfejlesztő csapat fogja tudni kezelni. Ők fognak tudni olyan tréninget tartani az emberek számára, hogy ne egy kötelező rossz legyen, hanem annak valódi értéke legyen számukra, és egyben ezen keresztül a szervezet számára is.

Ilyen szempontból én csak és kizárólag a kogwheel csapatában találtam meg ezeket a lehetőségeket és eredményeket. Számtalan csapattal próbáltam már együtt dolgozni a tizenöt év alatt mi alatt cégvezetőként tevékenykedem, de meg kell mondjam őszintén, hogy sosem kaptam még ilyen minőségi és egyben gyors eredményt biztosító szolgáltatást, mint általuk. Hihetetlen elégedett vagyok velük és a segítségükkel elért eredményekkel. Egészen egyszerűen más céget vezethetek általuk mint amit előttük vezethettem. Hálás vagyok nekik és biztos vagyok benne, hogy hosszú távon is együtt fogunk dolgozni még hosszú-hosszú éveken keresztül.