Az edzőm ajándéka

Én már gyerekkorom óta folyamatosan edzek vagy mozgok valamit. Ez a szüleimnek is nagyon fontos volt, ők is rengeteget jártak túrázni és egyéb szabadidős eseményeket is nagyon imádtak, előtte pedig ők is verseny szinten táncoltak, tehát volt alap, amit láttam tőlük a mozgás tekintetében. Én is táncoltam, illetve kipróbáltam a harcművészetek világát is, de jelenleg már sokkal nyugodtabb vizeken evezek, ugyanis edzőterembe járok személyi edzőhöz, de igazság szerint nem kifejezetten fittness vagy a gépi vonalat szeretem, hanem vegyesen, egyfajta köredzést szoktunk csinálni és mellette nagyon sokat futok is. Imádom magát a helyet is ahol az edzést csinálom, a közösséget is, és az edzőm is hihetetlen jó fej, félig meddig már barátságot kötöttünk egymással.

Nem olyan régen arra panaszkodott, hogy el fog szakadni a szíja, de nem igazán tud olyan helyet, ahol nem csak ilyen átlagos és szokásos szíjakat lehet venni, hanem különlegesebb példányokat is lehet találni. Nekem sem kellett több, azonnal felvettem a barátnőmmel a kapcsolatot,  aki a párjának nemrég rendelt egy gyönyörű darabot. És én is szerettem volna neki valami hasonlót ajándékba adni. Rendeltem is neki egyet, és gondosan becsomagoltam, hogy még véletlen se tudja, hogy a dobozban egy apple watch szij 44mm van.

Úgy örült ennek a kis ajándéknak mint egy gyerek. Elmondta, hogy sosem fordult még elő vele, hogy bármelyik embertől ajándékot kapott volna igazi alkalom nélkül, és főleg nem ilyen ajándékot, ami nagyon személyes és figyelmes is egyben. Én pedig rájöttem, hogy sokkal jobban szeretek ajándékot adni mint kapni. Sokkal nagyobb boldogság volt látni az arcán az örömöt, mintha én kaptam volna bárkitől bármilyen meglepetést.