A kertem örömére

Én nagyon sokáig azt gondoltam, hogy életem végéig egy emeletes házban fogok élni. Gyerekeket is oda szerettem volna vállalni, és egyáltalán nem akartam kertet vagy kertes házat, mert mindig is azt gondoltam, hogy a lakás biztonsága és otthonos hangulata tökéletesen elegendő lesz a családom számára. Persze az élet nagy rendező, és mivel a férjem teljesen máshogy gondolja ezeket a kérdéseket, így ez év elején megvettük a kertes házunkat Budapest perem kerületében, és most már be is költöztünk.

Nem mondom, hogy nem volt nehéz és kompromisszumokkal teli a döntés, és nagyon sokáig azt gondoltam, hogy én bizony két szalmát nem fogok keresztbe tenni a kertben, hiszen nem én akarok kertes házat, és úgy gondoltam, hogy egyáltalán nem fogom tudni élvezni a kertes ház élményét vagy előnyeit, most azonban látom már, hogy hatalmasat tévedtem.

A második héten ugyanis kimentem a kertbe, ahol szinte még semmi sem volt kialakítva, és egy nagy füves – fás terület volt az egész, és annyira elkezdtem élvezni, hogy onnantól minden szabadidőmben a kert alakítását terveztem. A férjem pedig jót mosolygott rajtam, és megígérte, hogy ha már így alakult bennem is a gondolkodás és az érzés, ezért mi ketten fogjuk kialakítani a kertet, hiszen neki ez nem idegen munka, fiatalként sokat segített be kertészeti munkákba. Be is szereztünk egy csomó gépet és szerszámot a fabrikshop oldaláról.

Hihetetlen jó használni ezeket a kerti gépeket, és el kell mondjam, hogy most már látom és tudom, hogy hatalmas nagy hiba lett volna számomra, ha tovább erőltetem a lakásban maradást, mert amióta a kertben dolgozunk és folyamatosan alakítjuk a kertet, kivirultam, sokkal jobban érzem magam és boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Persze ezek nélkül a dedra kerti gépek nélkül nem igazán járnánk hatékony sikerrel, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha ilyenben töri a fejét, mindenképp jó minőségű gépekkel dolgozzon, legalább olyannal, mint a dedra, hiszen ezek tartós használatot és biztos eredményt nyújtanak. A fabrikshop oldalát pedig azért ajánlom, mert jó áron, gyorsan és könnyen lehet ezekhez a gépekhez hozzájutni általa.