A főnököm meglepetése

Az ember, ha talál magának egy jó munkahelyet a mai világban, az már fél siker a boldog élethez. Persze a jó fogalma is igen változékony manapság, tehát inkább azt mondanám, hogy egy olyan helyet, ahol örömmel végzi a munkáját, megfelelő motivációt kap a főnökeitől és a tulajdonosoktól, és nem mellesleg jól kijön a kollégákkal, sőt, szeret hozzájuk betérni dolgozni nap, mint nap. Én igazán hálás vagyok az életnek, mert nekem egy ilyen munkahelyem van már több mint hat éve. Hihetetlen belegondolni, hogy már ennyire elszaladt az idő, szinte emlékszem, hogy hogyan, milyen érzésekkel léptem át a küszöböt akkor, amikor egy számomra elég negatív kimenetelű munkahelyről végre el tudtam jönni és váltani tudtam.

Imádom azt, ahogyan itt állnak az emberekhez, és főleg azt, hogy tényleg minden munkavállaló egytől egyig ugyanúgy meg van becsülve a vezetőség szemében, nem csak anyagilag, hanem morálisan is. Én például nem olyan régen egy gyönyörű ajándékot kaptam a főnökömtől, mert meg tudtam oldani határidőre egy feladatot, ami egy egész pályázati anyag benyújtását érintette. Bizony az én szerepem elég kicsi volt a pályázati anyag súlyához képest, de ha én nem tudom időre megoldani az én kicsike feladatomat, akkor a pályázat elúszott volna, nem tudták volna beadni, és egy hatalmas lehetőségtől esett volna el a cég.

Ennek tekintetében pedig nem sokkal később az egyik reggelen egy kis ajándék várt az asztalomon, amiben nem volt más, mint egy Levendula vászonkép a https://szalaibalazs.hu/ oldalról, mert a főnököm tudja jól, hogy már nézegetem egy ideje, hogy a nappalinak tökéletes dísze lenne. Csak azért, mert kiemelkedő helyzetben jól dolgoztam, pedig tulajdonképp csak azt csináltam, ami amúgy is a munkám és a feladatom lenne.